Webinar 11. studenog: ”SVIJET PREGOVARANJA” Damjana Moškatela

Koju sliku u glavi vidite kada vam netko spomene pregovore? Sjećate li se kada ste posljednji puta pregovarali? Želite saznati nove tehnike i načine kako ispregovarati primjerice povoljnu situaciju s nezadovoljnim zaposlenikom?

     

Udruga U4HR i Govornička akademija Demosten vas pozivaju na webinar 11. studenog 2020.

Svijet pregovaranja

Od prvoga dana kada pustimo glas ili zaplačemo kao beba, mi pregovaramo. I tako gotovo svakoga dana svog života.

Na ovom predavanju ćemo približiti sudionicima kako i koje tehnike i strategije pregovora koristiti kako bismo ostvarili najbolji mogući ishod.

Sudionici će imati prilike čuti:
      * pristupe, tehnike i principe najiskusnijih svjetskih pregovarača,
      * poslušati primjere iz prakse te naravno,
      * iskušati se kasnije i sami kako bi ispregovarali svoj put.

Također, utjecaj kulture u svijetu na pregovore jedan je od faktora na koje često nehotice zaboravljamo. Dotaknuti ćemo se razlika i sličnosti i vidjeti što nam pregovori sve mogu pružiti, bez obzira čime se bavili i gdje bili.
U modulu “Svijet pregovaranja”, kroz svoju mladost, znanje i ljubav prema temi, predavač će vam približiti koliko smo zapravo okruženi pregovorima i time pokušati pretvoriti nešto od čega mnogi zaziru, u vašu prednost u poslovnim i privatnim pregovorima.

Predavanje “Svijet pregovaranja” jedan je od više modula govorničke akademije Demosten kao uvod u široki spektar same komunikacije koja uostalom i je sama srž pregovora kao takvih.

Kome je predavanje namijenjeno?
Predavanje je namijenjeno HR stručnjacima i coachevima, no također i svima koji posjeduju interes za daljnim razvojem svojih pregovaračkih vještina i proširenjem vidika o svijetu pregovaranja.

Mjesto i vrijeme održavanja:
Srijeda, 11. studeni 2020. od 15:30 h do 17:00 h putem aplikacije ZOOM.
Predavanje je besplatno za sve članove udruge U4HR.

PRIJAVA

O predavaču:


Damjan Moškatelo diplomirani je pravnik koji je svoju žar zapravo pronašao izvan pravnog svijeta. Pregovori i sve što oni donose očarali su ga od prvog trenutka jer kako i sam kaže, svaki puta nešto novo nauči.
Uz fakultet i posao, dugo godina je trenirao Jiu Jitsu, čiji bi prijevod bio “nježna umjetnost”. Zapravo nešto kao i pregovori, zar ne?
Kroz Pravni fakultet sudjelovao je u nekoliko natjecanja u pregovaranju u kojima je postizao odlične rezultate te razvio interes prema pregovaranju. Uz razne dodatne edukacije i poslovnu praksu otvorio mu se put ka govorništvu i predavanjima koji je objeručke prihvatio.
Kao predavač, prošao je razne dobne skupine pa je tako bio dio Centra za mlade grada Zagreba, Hrvatske Udruge za Mirenje i danas ponosni član Demosten govorničke akademije. Također, edukacije i predavanja u poslovnom svijetu nisu mu strani. Svaki puta daje sve od sebe kako bi pokušao prenijeti dio svoje ljubavi i znanja onima koji ga slušaju i svaka nova prilika za to ga jednako veseli.