Video konferencija u HUP-u 21. prosinca: Prevladavanje generacijskog jaza na radnom mjestu

Video konferencija u HUP-u: Predstavljanje rezultata istraživanja o prevladavanju generacijskog jaza na radnom mjestu

   

Ovim putem vas pozivamo na završnu video konferenciju o prevladavanju generacijskog jaza na radnom mjestu u okviru projekta AGEGAP koji će se održati u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. s početkom u 10 sati.

Cilj projekta je uvođenje i provedba Okvirnog sporazuma o aktivnom starenju iz 2017. u zemljama jugoistočne Europe, poticanje sličnih sporazuma na nacionalnoj razini i/ili razini poduzeća i dati povratne informacije o utjecaju na razvoj konkurentne i socijalne Europe.
Predstavit ćemo istraživanje provedeno na stotinjak ispitanika: poslodavaca, sindikata i pojedinaca pa ćemo ovom prilikom predstaviti rezultate i moguće načine za unapređivanje integracije starijih radnika na radnom mjestu i korištenja njihovih potencijala. Naravno, bit će omogućeno postavljanje pitanja. 

Agenda:

10:00 h Uvod u temu prevladavanja međugeneracijskog jaza i predstavljanje ciljeva projekta
10:10 h Stanje na hrvatskom tržištu rada i trendovi u zapošljavanju starijih radnika
10:25 h Iskustva HUP-a
10:40 h Predstavljanje rezultata istraživanja
11:10 h Rasprava i primjeri dobre prakse
12:00 h Kraj

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno – prijaviti se možete do 18.12.2020. na e-mail: biserka.sladovic@hup.hr, nakon čega ćete zaprimiti poveznicu za sastanak, rezultate istraživanja, kao i publikacije korisne za praćenje ove teme.

Zahvaljujemo vam na interesu!