Upitnik o stanju coaching kulture u Hrvatskoj

Poštovani HR-ovci i članovi Udruge U4HR,

organizacija s razvijenom coaching kulturom ima neke određene karakteristike. Mnoge organizacije u Hrvatskoj još nemaju coaching kulturu, a kamoli jaku coaching kulturu. Postojanje coaching kulture u organizaciji podrazumijeva da organizacija razvoju svojih zaposlenika svih razina pristupa predano i s dugoročnim planovima.

Coaching kultura je povezana sa slikom koju o organizaciji imaju potencijalni zaposlenici. Ovaj podatak u današnje vrijeme, kada se svi poslodavci, bez obzira na industriju u kojoj djeluju, „nadmeću“ za iste potencijalne zaposlenike na tržištu rada – svakako ne treba zanemariti.

U tom smislu, molimo vas da odvojite nekoliko minuta vremena i na sljedećem linku ispunite kratki upitnik o stanju Coaching kulture u hrvatskim organizacijama.

Nalaze istraživanja Building Strong Coaching Culture for the Future (by HCI), kao i nalaze našeg kratkog istraživanja ”Stanja coaching kulture u hrvatskim organizacijama”, predstaviti ćemo vam na webinaru u utorak 9. lipnja 2020. u 16:30 sati.

Prijave za webinar na e-mail: hrvojka@spiralaizvrsnosti.hr

Zahvaljujemo na sudjelovanju!