U4HR webinar: ‘Primjena NLP-a u HR-u’ Marije Kalinić, 03. veljačeDragi članovi udruge, pozivamo vas da nam se pridružite na interaktivnom predavanju Marije Kalinić Primjena NLP-a u HR-u, koje će se održati u četvrtak 03. veljače 2022. od 17:00 do 19:00 sati putem Zoom aplikacije.

Na njemu ćemo se baviti Meta programima, koji određuju i usmjeravaju naše odluke, ponašanja i interakcije s drugim pojedincima.

Saznati ćete kako prepoznati:

• Je li nekome u poslu veći fokus na postizanju cilja ili izbjegavanju mogućih opasnosti?
• Je li netko timski igrač ili ne?
• Je li netko u poslu više fokusiran na ljude ili zadatke, na detalje ili na veliku sliku?

• Treba li nekome davati češće povratne informacije ili ne?

Vrijeme održavanja:
Četvrtak 03. veljače od 17:00 do 19:00 sati putem Zoom aplikacije. 

Predavačica:
mr.sc. Marija Kalinić


Mr.sc. Marija Kalinić, direktorica je i vlasnica tvrtke EPPUR SI MUOVE d.o.o., specijalizirane za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova. Glavni moto tvrtke je: Malim koracima do značajnih promjena!
Ima veliko i raznoliko iskustvo u razvoju ljudskih potencijala, koje je stekla, kako kroz aktivnosti vlastite tvrtke, tako i radeći dugi niz godina na poziciji direktorice Sektora za upravljanje ljudskim potencijalima.

Marija Kalinić diplomirala je na Pravnom fakultetu – Studiju za socijalni rad u Zagrebu, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pored navedene fakultetske naobrazbe, svoj osobni i profesionalni razvoj kontinuirano je nadograđivala kroz treninge i edukacije iz različitih područja, a naročito iz područja primjenjene psihologije, čije spoznaje koristi u svom radu. Posebno ističe edukacije iz Realitetne terapije, Points of You – kreativnih alata za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja, NLP-a NeuroLingvističkog Programiranja, te INSPIRE – Happiness at work – upitnika za procjenu radnih i motivacijskih crta zaposlenika, te rukovodnih kompetencija.
Članica je Upravnog vijeća Udruge U4HR – Udruge za upravljanje, umrežavanje, učenje i unaprjeđivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj. Također, predaje na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka, kolegij Upravljanje ljudskim potencijalima, te na EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište Zagreb, kolegij Organizacijsko ponašanje na diplomskom studiju MBA-smjer Upravljanje ljudskim potencijalima i znanjem.

PRIJAVA