U4HR i ITO webinar 29. travnja: Razvojni i selekcijski CENTRI PROCJENE

Udruga U4HR i ITO Individuum Team Organisation vas pozivaju na web radionicu 29. travnja 2020. u 16:30 h, putem Zoom platforme:

Razvojni i selekcijski CENTRI PROCJENE

O radionici:
Pozivamo vas na radionicu sa željom da podijelimo iskustvo i upoznamo vas s mogućnostima koje pruža strateško korištenje centara procjene u eri u kojoj su zaposlenici sve više ti koji odlučuju gdje žele raditi, a ne, kao što je nekada bilo, da kompanije biraju.

Tijekom radionice ćemo predstaviti primjere na koji način kompanije koriste centre procjene kako bi:

  • prepoznale i razvijale talente na raznim razinama organizacije
  • pokazale što su njihove potrebe i odabrale talente koji najbolje odgovaraju izazovima i potrebnim kompetencijama za ključna radna mjesta
  • prepoznale potrebne razvojne aktivnosti i osnažile razvoj karijere talenata

Dotaknut ćemo se i izazova koje nosi poslovanje na više lokacija i, s obzirom na situaciju s COVID-19 pandemijom, fokusirati se na sve veći udio online pristupa radu, pa tako i centrima procjene. Predstaviti ćemo primjere iz naše prakse koji su u potpunosti realizirani online, uz uživo sudjelovanje kandidata, promatrača i konzultanata.

Tijekom radionice ćemo predstaviti i ključne elemente ITO centra procjene:

  • situacijske aktivnosti koje odgovaraju željenim kompetencijama
  • multidimenzionalnu procjenu u kratkom roku
  • usklađenost vanjskih i internih promatrača
  • visoku razinu prihvaćenosti od strane sudionika procjene

Sudionici će, osim razumijevanja procesa centara procjene, dobiti i vrijedno iskustvo sudjelovanja u aktivnostima, te moći lakše prepoznati vrijednosti koje pruža.
Ako do sada niste bili u kontaktu s našim centrima procjene, ovo je odlična prilika da upoznate naš način rada i procese kojima pružamo podršku našim klijentima u brojnim zemljama već više od 25 godina.
Radionica je namijenjena HR stručnjacima u kompanijama, od voditeljskih do stručnih razina, a naročito onima koji se bave privlačenjem i razvojem talenata.

PRIJAVA

O voditeljici:
Radionicu će voditi Miljenka Plazonić Bogdan, s višegodišnjim iskustvom u provođenju centara procjene u internacionalnom korporativnom okruženju. Kroz dugogodišnje korporativno iskustvo i profesionalnu karijeru konzultanta oblikovala je i provela brojne edukacije i provela niz projekata usmjerenih na procjenu i razvoj ljudskih potencijala. Njena je strast razvoj punog potencijala pojedinaca i timova. Od 2013. je dio ITO tima, za koji vodi hrvatski ured, i radi kao konzultant na projektima, što joj omogućava da razvija dugoročne kvalitetne odnose s klijentima u Hrvatskoj i izvan nje.