U4HR webinar 18. svibnja – 360 Leadership Assessment: Kako biti cjelovit lider?

Udruga U4HR vas poziva na web predavanje 18. svibnja 2020. od 16:00 do 18:00 sati, putem Zoom platforme:

360 Leadership Assessment: Kako biti cjelovit lider?


O predavanju:

Leadership Circle Profile 360 nije samo alat, već novi standard razvoja leadershipa.

Temeljen na leadership filozofiji koja predstavlja jedinstvenu integraciju psihološke, razvojne i leadership teorije, Leadership Circle Profile pruža transformacijske spoznaje koji pomažu liderima u povećanju njihove učinkovitosti, a organizacijama u transformaciji cijelog leadership-a.

Leadership Circle Profile je jedini 360 alat koji mjeri kreativne (ključne) kompetencije i reaktivne tendencije. Na taj način nam pruža daleko veći uvid u to kako razmišljamo i što radimo, odnosno što ograničava našu potpunu primjenu kreativnih leadership kompetencija.

Sudjelujući u ovom interaktivnom predavanju polaznici će upoznati:

Universal Leadership Model kao okosnicu cjelokupne metodologije pojedinačnog i organizacijskog razvoja koji započinje primjenom Leadership Circle Profile alata te Collective Leadership Assessment alata.
Vlastite reaktivne tendencije i kreativne kompetencije u samoprocjeni putem alata

Polaznici će također imati prilike dobiti sve relevantne informacije o procesu certifikacije potrebnom za korištenje Leadership Circle Profile alata u svrhu razvoja pojedinačnog i kolektivnog leadershipa u organizacijama.

Kome je predavanje namijenjeno?
HR stručnjacima i coachevima kojima razvoj i transformacija leadershipa predstavlja interes i fokus u radu.

Što možete očekivati na predavanju?
Predavanje je interaktivno te će polaznici upoznavati Leadership Circle Profile kroz diskusiju i rad na vlastitim rezultatima samoprocjene. Kao pripremu za sudjelovanje na predavanju, polaznici će napraviti samoprocjenu putem sljedećeg linka, a kako bi imali spremne rezultate za interakciju tijekom predavanja.

PRIJAVA

O predavačici:Žana Goić Petričević
, PCC CPCC je leadership executive i team coach te trener coaching vještina. Radi s pojedincima i timovima u zemlji i inozemstvu, pružajući usluge executive coachinga, procjene lidera i liderske kulture, timskog coachinga te treninga coaching vještina za korporativne klijente, s fokusom na razvoj lidera i liderstva te promjenu liderske kulture. Certificirani je ICF coach (PCC), certificirani profesionalni Co-Active coach (CPCC), ORSC coach (organisation and relationship systems coach), te certificirani coach za primjenu Leadership Circle Profile i Collective Leadership Assessment alata.

Također je Leadership Circle Ambasador s ciljem širenja Leadership Circle filozofije i alata u regiji.
Osnivačica je i direktorica tvrtke Bold Leadership Culture d.o.o.