U4HR radionica 06. travnja: ‘The Art of Participatory Leadership’Dragi članovi udruge,

pozivamo vas da nam se pridružite na radionici ‘The Art of Participatory Leadership’, koje će se održati u srijedu 06. travnja 2022. od 17:00 do 19:00 sati.

Cilj ovog druženja je podijeliti iskustva korištenja praksi koje se uče i dijele kroz pod okriljem mreže The Art of Hosting Meaningful Conversations.
To je tema poticanja i osnaživanja svih razina zaposlenika na proaktivno djelovanje, kroz inicijativu, suradnju i preuzimanje odgovornosti, na temeljima participacije i samoorganizacije.
Međunarodni trening iz ovog područja se već više od 10 godina u Hrvatskoj odvija pod nazivom The Art of Participatory Leadership. Trenutno je aktualno i kako sve što znamo o ovakvim procesima osigurati u virtualnom okruženju.


Na radionici ćemo se pozabaviti sljedećim temama:

koji su ključni koncepti koji su podloga za participativni način rada sa zaposlenicima
koje metode pomažu (Open Space Technology, World Cafe…) i zašto
što je drugačije, a što isto u virtualnom okruženju

za što se sve koristi i kakve veze ima s promjenom kulture, procjenom kompetencija, razvojem inovacija i uvođenjem novih procesa
kako početi (lako 😊) i što može pomoći u tome
koje su teme na kojima trenutno trebate raditi u organizacijama i kako nam tu AOH pristup može pomoći

Predavačica:
Miljenka Plazonić Bogdan


Miljenka Plazonić Bogdan je profesionalni facilitator i HR konzultant.  Koristi participativne grupne procese kao pokretač u uspostavljanju dugoročne suradnje i daljnjeg razvoja organizacija. Djeluje u svim sektorima, s dugogodišnjim osobnim  iskustvom u profitnom i neprofitnom sektoru. Miljenka je aktivna članica Art of Hosting mreže od njenih ranih faza. Jedna je od suosnivačica Impact Huba Zagreb, prvog hrvatskog coworking prostora i zajednice koja promiče poduzetništvo i njegov pozitivan društveni utjecaj. Miljenka živi u Zagrebu i radi u EMEA regiji, kao facilitator kroz Centre for Participatory Leadership, te kao međunarodni HR konzultant i country manager u konzultantskoj tvrtki ITO Individuum Team Organisation.

PRIJAVITE SE

Vrijeme i mjesto održavanja:
srijeda 06. travnja od 17:00 do 19:00 sati, HUB 385 (Petračićeva 6, Zagreb)
zbog Covid mjera broj sudionika je ograničen, pa ljubazno molimo da se prijave isključivo zainteresirani sudionici
 sudjelovanje je besplatno za članove Udruge U4HR
*Još niste član Udruge? Postanite član i koristite pogodnosti članstva.