U4HR radionica 03. veljače: ”Što coaching JE i što coaching NIJE” Hrvojke Kutle

Riječ coaching danas se često koristi u raznim okolnostima. Postoje razne pretpostavke što JE coaching – i što coaching NIJE.

Prema Međunarodnoj coaching federaciji (ICF), coaching je partnerstvo s klijentima u kreativnom procesu koji ih potiče na promišljanje i nadahnjuje da maksimiziraju svoj osobni i profesionalni potencijal.

Zanima vas coaching? Udruga U4HR u srijedu 03. veljače 2021. u 16:00h organizira Zoom webinar na kojem ćete saznati:
Što je coaching
Kako coaching vještine mogu pomoći svim pojedincima, u bilo koje vrijeme i bilo kojoj situaciji
Kako coaching vještine mogu biti podrška organizaciji koja uči, raste i mijenja se
Razliku između coachinga i savjetovanja, mentorstva i terapije
Različite vrste coachinga

Webinar je besplatan za sve članove udruge U4HR. Pridružite nam se!

PRIJAVA

Predavačica

                  
Hrvojka Kutle
SPIRALA IZVRSNOSTI D.O.O.
Hrvojka je leadership executive i team coach, HR professional, konzultant i trener. Po struci je profesorica psihologije.
Ima više od 20 godina iskustva rada u korporativnom okruženju u području
upravljanja ljudskim potencijalima. Radila je u različitim branšama (mediji, telekom, FMCG, IT), a karijeru je započela radeći na poziciji HR generalista te se zadnjih 10 godina razvija kroz menadžerske pozicije u području upravljanja ljudskim potencijalima.
Trenerskim i savjetodavnim radom iz područja ljudskih potencijala, individualnog, timskog i organizacijskog razvoja bavi se već više od 10 godina.
Uz mnoge edukacije i usavršavanja iz područja osobnog razvoja stekla je MBTI Certified Practitioner Diploma, AoEC Practitioner, Diploma in Executive Coaching, kao i CTI Coach Training Program (Co-Active Coach).
Jedna je od članica Upravnog vijeća Udruge U4HR, kroz koju aktualizira svoju želju za dijeljenjem znanja i iskustva iz svojeg višegodišnjeg rada.