U4HR predavanje Nikole Nikšića: NOVI POSLOVNI MODELI I STRATEGIJE ZA ”NOVO NORMALNO”Dragi članovi Udruge U4HR,

pozivamo vas na sljedeći webinar Udruge U4HR, koji će se održati u srijedu 28. travnja 2021. od 14:00 do 17:00 sati putem Zoom aplikacije.

Što možete očekivati na predavanju?

U uvjetima aktualne krize koja je znatno kompleksnija i opasnija od svih prethodnih, poduzetnici na postavljene izazove obvezni su odgovoriti uvođenjem i razvojem novih i drugačijih poslovnih modela, strategija i operativnih planova, koji se više nikako ne mogu rješavati po modelu „business as usual“.

Koncepti IZVRSNOSTI i UČEĆIH ORGANIZACIJA u duhu Arhimedove „dajte mi dovoljno dugu polugu i jednom ću rukom pokrenuti svijet“ inzistiraju na primjeni znanja potrebnih da se uči brže od konkurenata, bolje razumiju i uvažavaju okolnosti iz eksternog i internog okruženja, efikasno (operativna izvrsnost) koriste ljudi i resursi u organizaciji na realizaciji inovacija i dobro odabranih efektnih (poslovna izvrsnost) rješenja namijenjenih ciljanom tržištu.
Organizacije bi se trebale prema okolnostima postaviti na način da „igraju svoju igru“. 

U traženju odgovora na pitanja: „što smo danas, što želimo biti sutra, na koji način želimo to postići“ nemoguće je i izbjeći određene rizike pogrešnih prosudbi i odluka na strateškoj i operativnoj razini. Na predavanju ćemo razgovarati i kako prevenirati i izbjeći te minimalizirati i transferirati te rizike putem kvalitete i sustavnosti provedbe analiza.

Webinar je besplatan za sve članove udruge U4HR. Pridružite nam se!

PRIJAVA

O predavaču
Nikola Nikšić
Konter d.o.o. za poslovno savjetovanje i ekonomske usluge


35 godina u operacijama i konzaltingu u raznim industrijama, u Hrvatskoj i vani. Međunarodno priznati CMC (Certified Management Consultat) i EFQM procjenitelj izvrsnosti i nositelj certifikata ovlaštenog računovođe, kao i dobitnik nagrade Primus 2011 za najbolji konzultantski projekt.
Usluge savjetovanja radi isključivo ako „klikne“ s klijentom. Bez toga, bez iskrenosti i povjerenja nema pravih rezultata.
Slobodno vrijeme: planinarenje. A kad to nije moguće, dobar je i tenis, nogomet, ili bicikliranje po nasipu uz Savu.