U4HR predavanje 20.10.: Predstavljanje rezultata istraživanja razvijenosti upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj „CRANET 2021“
Dragi članovi Udruge,

pozivamo vas da nam se pridružite na predstavljanju rezultata istraživanja razvijenosti upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj „CRANET 2021“ koje će se održati u četvrtak, 20. listopada 2022. od 17.30 do 19.00 sati u prostorijama WESPA Spaces.
Rezultate CRANET istraživanja će predstaviti prof. dr. sc. Nina Pološki Vokić i Milka Rimac Bilušić, univ. spec. oec.

Osim ukupno, podaci će biti prikazani zasebno za privatni i javni sektor te će biti uspoređeni s podacima za 2014. godinu.

Što trebate znati o CRANET istraživanju?
• CRANET istraživanjem se prikupljaju podaci o HR praksama u više od 40 zemalja diljem svijeta.
• U Hrvatskoj je 2021. godine sudjelovalo 115 organizacija s više od 200 zaposlenika.
• Rezultati dobiveni CRANET istraživanjem su reprezentativni za Hrvatsku, a za praktičare su korisni kako bi vlastite prakse HR-a i pokazatelje HR-a mogli usporediti s rezultatima drugih hrvatskih organizacija.

Predavačice:
prof. dr. sc. Nina Pološki Vokić

Nina Pološki Vokić je profesorica upravljanja ljudskim potencijalima na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Područja njenog trenutnog znanstvenog i konzultantskog djelovanja su upravljanje markom poslodavca te mjerenje i analiza upravljanja ljudskim potencijalima (HR metrics/analytics). Voditeljica je hrvatskog tima u globalnoj CRANET mreži. Suvoditeljica je specijalističkog poslijediplomskog studija „Upravljanje ljudskim potencijalima“ pri Sveučilištu u Zagrebu.

Milka Rimac Bilušić, univ. spec. oec.

Milka Rimac Bilušić je asistentica na Katedri za organizaciju i menadžment na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje trenutno pohađa i doktorski studij. Područje njenog znanstvenog i konzultantskog interesa su upravljanje ravnotežom poslovnog i privatnog života i kompetencije HR stručnjaka. Prije zaposlenja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu radila je u poslovnim organizacijama na različitim funkcijama u HR-u. Članica je hrvatskog tima u globalnoj CRANET mreži. Tajnik je specijalističkog poslijediplomskog studija „Upravljanje ljudskim potencijalima“ pri Sveučilištu u Zagrebu.

PRIJAVITE SE

Vrijeme i mjesto održavanja:
četvrtak, 20. listopada 2022. od 17:30 do 19:00 sati, WESPA Spaces (Zavrtnica 17, Zagreb)
 sudjelovanje je besplatno za članove Udruge U4HR
*Još niste član Udruge? Postanite član i koristite pogodnosti članstva.