Span i Terme Sveti Martin predstavit će nam nagrađene HR prakse na webinaru 18. veljače

Nagradu za Najbolje HR prakse dodjeljuje portal MojPosao od 2010. godine i priznanje je predanom i planskom radu tvrtki i organizacija, timovima i pojedincima koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima. Riječ je o projektima koje su tvrtke implementirale u svoja poslovanja te na taj način povećale kvalitetu rada svojih zaposlenika i poslovne rezultate.
Stručni žiri sastavljen od strane profesionalaca iz područja ljudskih resursa do sada je imao prilike ocijeniti preko 120 prijavljenih projekata.

Želite saznati kako HR projekte pokreću neke od tvrtki dobitnica?
Pridružite nam se na webinaru 18. veljače, gdje će nam se predstaviti:

Antonija Kapović, Human Resources Director i Iva Repač, Digital Production Manager, iz tvrtke Span će nam predstaviti svoj projekt Span TV,  interno sredstvo komuniciranja u obliku emisije koja jednom mjesečno nudi sadržaje vezane uz sve što se u Spanu događa.

Span TV obrađuje za tvrtku relevantne teme, obavještava o dolasku novih zaposlenika ili napredovanju postojećih, intervjuira naše kolege, daje uvid u poslovanje raznih odjela, detalje o sestrinskim firmama te novim projektima i tome slično. Više o Span TV-u pogledajte na službenim stranicama Span-a.


Andreja Žignić
, koordinator ljudskih resursa iz Termi Sveti Martin, predstaviti će nam praksu Radi i dodatno zaradi, kojim omogućavaju zaposlenicima svoje tvrtke prodaju proizvoda vlastitih OPG-ova.

Projekt je pokrenut s ciljevima povećanja motiviranosti i zadovoljstva zaposlenika, povećanja broja OPG-ova kojima su nositelji zaposlenici tvrtke, ostvarenja dodatne zarade zaposlenicima, te u konačnici povećanje znatiželje i kreativnosti zaposlenika.

S kojim su se izazovima susrele kolegice iz Span-a i Termi Sveti Martin prilikom pokretanja i implementacije HR praksi ispričati će nam na webinaru Udruge U4HR u četvrtak 18. veljače 2021., od 15:30 do 17:00 sati.
Pridružite nam se i saznajte iz prve ruke kako to rade najbolji 🙂

PRIJAVA