Prva jesenska radionica Udruge: ‘SIGURNOST I SVRHA U LIDERSTVU’ Žane Goić Petričević, srijeda 17.10. u Strojarskoj

Dragi članovi Udruge U4HR,

s veseljem vas pozivamo na prvu jesensku radionicu ‘Sigurnost i svrha u liderstvu’ u srijedu, 17. listopada 2018.

U današnjem kompleksnom, nestabilnom i neizvjesnom okruženju lideri osjećaju stalnu napetost između vlastite sigurnosti te osobne svrhe i vizije. U takvom okruženju nije jednostavno razviti se u uspješnog, učinkovitog, ispunjenog i samosvjesnog lidera. Jedan dio liderskog razvoja čini tzv. outer game odnosno svladavanje liderskih procesa i kompetencija, a drugi se odnosi na tzv. inner game odnosno razvoj liderske svijesti.
Bez razvoja i promjene u okviru unutarnje igre, nema pravog razvoja liderstva.

Pridružite nam se na radionici i saznajte:

  • Koje su faze razvoja lidera i kako je taj put povezan s razvojem «operativnog sustava» uvjerenja i ponašanja lidera?
  • Tko je reaktivan lider i kako definira vlastitu vrijednost?
  • Koje su dimenzije kreativnog lidera i zašto su upravo one ključne za razvoj uspješnog, učinkovitog, emocionalno inteligentnog lidera svjesnog sebe i svoje okoline?
  • Kako uopće definiramo izvanredno liderstvo?
  • Često čujemo da je proces u kojem kojeg postajemo izvanredan lider zapravo proces u kojem postajemo izvanredna osoba. Možemo li stoga prihvatiti da je liderstvo stav i koliko ga, u tom slučaju, osobnim primjerom promičemo u našem svakodnevnom okruženju?

Predavačica: Žana Goić Petričević

Žana je leadership executive coach, team coach i trener. Pruža usluge individualnog executive coachinga i procjene lidera i menadžera, usluge timskog coachinga te usluge treninga coaching vještina namijenjenih korporativnim klijentima.

Žana je svoje coaching obrazovanje stekla na Coaches Training Institutu u Londonu te je certificirani profesionalni Co-Active coach (CPCC). Ujedno je i certificirani coach (ACC) od strane ICF-a (International Coach Federation). Također je educirani ORSC™ coach (Organisation and Relationship Systems Coach) nakon završenog coaching obrazovanja na Centre for Right Relationship u Londonu u području sistemskog coachinga. Žana je certificirana za korištenje Leadership Circle Profile® alata za procjenu lidera i menadžera te je autorizirana za primjenu Team Diagnostic™ Modela u procjeni timova i timskom coachingu.
Završila je engleski i talijanski jezik i književnost, MBA na Sveučilištu u Zagrebu te ima MA titulu u području Međunarodnog poslovnog upravljanja sa Sveučilišta Leeds Beckett University u Velikoj Britaniji. Ima iza sebe više od deset godina korporativne karijere koja uključuje menadžerske pozicije u području korporativnih komunikacija, marketinga i prodaje u naftnoj i farmaceutskoj industriji.

U ulozi coacha, Žana je do sada uspješno radila s brojnim klijentima u zemlji i inozemstvu iz različitih industrija poput financija, farmaceutske industrije, obrazovnih institucija, konzultantskih kompanija i energetskog sektora. U coaching procesu koristi engleski i hrvatski jezik.
Registrirani je član ICF-a u Velikoj Britaniji, EMCC-a u Hrvatskoj te Hrvatske udruge za coaching Hrvatskoj u okviru koje koordinira aktivnostima Akademije.

Osigurajte svoje mjesto na radionici!

Vrijeme radionice: srijeda, 17. listopada 2018. od 17:00 do 19:00 h
Mjesto održavanja: Trinom, Strojarska cesta 24, Zagreb (zgrada Konzuma)
(Parkirati se možete na parkiralištu kompleksa TŽV-a Gredelj ili na javnim parkirnim mjestima u Strojarskoj ulici – 2. zona.)
Na radionici će vam biti osigurana i pauza te osvježenje u obliku sokova i grickalica.

Prijave na radionicu primamo do 15. listopada 2018.
Veselimo se druženju!

Udruga U4HR