Predavanje Nikolete Vujović: Povećanje produktivnosti i zadovoljstva pomoću procesa BBD

Dragi članovi Udruge U4HR,

pozivamo vas na predavanje Povećanje produktivnosti i zadovoljstva pomoću procesa BBD’ Nikolete Vujović.

Cilj ovog programa je naučiti polaznike kako da više koriste mentalne sposobnosti pomoću procesa BBD®, čija je suština istovremena uporaba obje polutke mozga (lijeve: logičko-racionalne i desne: intuitivno-kreativne).

Proces iza sebe ima 22 godine istraživanja i koristi se više od 50 godina na različitim područjima od zdravlja do postizanja boljih poslovnih rezultata, međuljudskih odnosa, otkrivanja i razvijanja talenata, te koristi mentalne tehnike kao alate koji vode korak po korak do ostvarenoga cilja. Počinje s tehnikama i alatima za otklanjanje stresa i njegovih posljedica te se organizam dovodi u ravnotežu i nastavlja s tehnikama za povećanje koncentracije, fokusa na cilj i razvoja intuicije.

Predavačica
Nikoleta Vujović
Mentalni trener i coach za pojedince i timove


Nakon završenog studija u Zagrebu upisuje dodatan studij u Pragu te se dvije godine usavršava iz područja usmjeravanje psihe.
Već više od dva desetljeća bavi se razvojem i primjenom antistres programa te podučava u Hrvatskoj i inozemstvu kako može svaki pojedinac bolje koristiti potencijale vlastitog uma.
Osmislila je niz programa za otklanjanje stresa i posljedica stresa te mnogobrojnih psiholoških izazova kojima je suvremeni čovjek izložen.
Već godinama objavljuje stručne članke u časopisima i na portalima koji se bave tematikom mentalnog zdravlja. Rado je slušan govornik na tribinama i okruglim stolovima na području međuljudskih odnosa i uspješne komunikacije. Više informacija na www.brainpower.hr

PRIJAVITE SE

Informacije o održavanju:
– vrijeme i mjesto održavanja: srijeda 09. ožujka 2022. u 17:30 sati, Undabot (Eurotower, 20. kat, Ulica Ivana Lučića 2a, Zagreb)
– na radionici može sudjelovati maksimalno 15 sudionika – članova Udruge U4HR, pa ljubazno molimo da se prijave isključivo zainteresirani sudionici
– sudjelovanje je besplatno za članove Udruge U4HR
*Još niste član Udruge? Postanite član i koristite pogodnosti članstva.