Predavanje ‘Evolucija i pozicioniranje HR funkcije u organizaciji’ Đurđice Preočanin Korice 6. lipnja 2018.

Dragi članovi i prijatelji Udruge U4HR,

u srijedu 6. lipnja u 17:00 h pozivamo Vas na predavanje:

‘Evolucija i pozicioniranje HR funkcije u organizaciji’ Đurđice Preočanin Korice.

Na radionici predavačica će govoriti o:

  • Modernim praksama u HR-u danas, vodećim HR misliocima, te kako i što primijeniti u vlastitoj (vašoj!) organizaciji
  • Karakteristikama koje bi svaka osoba u HR-u trebala imati
  • Iskustvima iz 4 industrije o pozicioniranju HR-a kao strateške funkcije, na osnovu potreba zaposlenih i biznisa, a uz pomoć najboljih HR praksi i teorija
  • Osobnom razvoju, te što joj je donosilo pogreške ali i uspjehe tijekom karijere

Predavačica:
Đurđica Preočanin Korica 

Đurđica Preočanin Korica bavi se HR-om gotovo dvadeset godina. Iskustva je skupljala u Hrvatskoj i srednjoj Europi, u četiri različita sektora – FMCG-u, industriji, farmaceutici i bankarstvu. Kao pojedinac je iskusila transformaciju HR-a od kadrovske do strateške funkcije i sama sudjelovala u njenoj evoluciji. Organizacije u kojima je radila omogućile su joj razvoj i rad s iskusnim liderima u velikim organizacijama, što uvijek rado dijeli s HR zajednicom u Hrvatskoj i regiji.

Iako su posao i karijera ključan dio njenog života, nakon 20 godina korporacija, odlučila je krajem 2017. svoju karijeru nastaviti kao konzultant i executive coach. Samostalnost i fleksibilniji model rada omogućava joj da se više posveti obitelji i drugim interesima u životu, ali i da radi s klijentima i na projektima koji ju ispunjavaju i grade, i gdje nastavlja učiti i razvijati se, zajedno s organizacijama s kojima radi.

Svoj rad vidi primarno kao pomoć liderima da zagrebu dublje, pronađu smisao i svrhu u onome što rade, kako bi izgradili organizacije u kojima i ljudi i biznis rastu.
Certificirani je executive i timski coach pri Akademiji za Executive Coaching u Londonu te član britanskog instituta za razvoj ljudskih resursa (Chartered Member of CIPD).

 

Vrijeme radionice: srijeda, 06. lipnja 2018. od 17:00 do 19:00 h
Mjesto održavanja: VMD, Strojarska cesta 22, Zagreb (razina – 1)
(parkirati se možete u garaži Strojarska razina -1 gdje je javni parking ili na javnim parkirnim mjestima na ulici – 2. zona)
Na radionici će vam biti osigurana i pauza te osvježenje u obliku sokova i grickalica.

Za članove Udruge U4HR sudjelovanje na predavanju je besplatno.

Veselimo se vašem dolasku!
Udruga U4HR