Poziv na radionicu: ”Zašto posao treba shvaćati osobno – nove vještine vođenja” – Marija Felkel, 20. ožujka 2019.

Dragi članovi Udruge U4HR,

sigurno ste se već susreli s komentarima kako posao ne treba shvaćati osobno, a probleme treba ostavljati kod kuće. Ovaj put omogućili smo vam čuti drukčije mišljenje. Ono kaže da je  upravo važno posao shvaćati osobno i donosi cijeli niz prednosti koje od takvog razmišljanja možete imati.

Stoga vas pozivamo na treću ovogodišnju radionicu:  ”Zašto posao treba shvaćati osobno – nove vještine vođenja”20. ožujka 2019.

Što možete očekivati na radionici?

Na radionici ćete dobiti uvid u detalje razvoja karijere stručnjakinje za ljudske potencijale. Koji su se izazovi pojavljivali na profesionalnom putu? Što znači biti žena na rukovodećim pozicijama i koje su lekcije naučene iz savladanih izazova? Možete očekivati razgovor oko vječne teme leadership nasuprot managementa i koje su to nove vještine vođenja? Dobit ćete uvid u to kako izgleda dobra funkcija ljudskih potencijala i u kojem je odnosu s poslovanjem (ili bi trebala biti). Na kraju, imat ćete jasnu sliku kakav je pogled iz Uprave i što top management kompanija očekuje od svojih suradnika, posebno od HRa.

Predavačica: Marija Felkelstručnjakinja za ljudske potencijale te dobitnica nagrade Prometej – HR Manager godine za 2016. godinu, najvećeg strukovnog priznanja u Hrvatskoj

HR stručnjakinja s 20 godina međunarodnog iskustva na različitim menadžerskim pozicijama i u visokotehnološkim inovativnim industrijama. Posjeduje iskustvo u vođenju HR timova i strateških projekata u međunarodnom okruženju vezano uz organizacijski razvoj, transformaciju i rast, promjenu kulture, odnosa sa zaposlenicima, itd. Jedna je od autoriteta na području ljudskih potencijala s velikim općim znanjem HR-a kao i izvrsnim poznavanjem globalnih trendova. Iskusna je u poslovnim zadacima i projektima na nivou uprava kompanija te kao strateški partner poslovanju za HR područje.

Izuzetno je aktivna u promociji STEM područja naglašavajući važnost obrazovanja i stalnog razvoja. U obavljanju svojih poslova posebnu pažnju pridaje identifikaciji i razvoju korporativnih i lokalnih talenata. Aktivna je članica lokalnih HR udruga, predavačica na HR konferencijama te sudionik okruglih stolova na temu organizacijskog razvoja i ljudskih potencijala.

 

 Osigurajte svoje mjesto na radionici!

Vrijeme radionice: srijeda, 20. ožujka 2019. od 17:00 do 19:00 sati
Mjesto održavanja: Trinom (1. kat), Strojarska cesta 24, Zagreb
(Parkirati se možete na parkiralištu kompleksa TŽV-a Gredelj ili na javnim parkirnim mjestima u Strojarskoj ulici – 2. zona.)
Na radionici će vam biti osigurana i pauza te osvježenje u obliku sokova i grickalica.

Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve članove udruge U4HR.

 

Zbog ograničenog broja, prijave su otvorene do popunjenja mjesta!Veselimo se druženju!

Udruga U4HR