Poziv na radionicu: ”Što je Wingwave coaching metoda i kako ju možemo koristiti u poslovnom okruženju?” – Carmen Majetić Pavić, 19. veljače 2019.

Dragi članovi Udruge U4HR,

iako je kod nas stigao relativno kasno, a u svijetu se počeo koristiti ’80-ih godina prošlog stoljeća, vjerujemo da ste sigurno već čuli za Coaching i znate da je to čitav niz specifičnih metoda i tehnika usmjerenih na razvoj pojedinca ili timova.

Stoga vas pozivamo na prvu ovogodišnju radionicu:  ”Što je Wingwave coaching metoda i kako ju možemo koristiti u poslovnom okruženju?”, 19. veljače 2019.

Što možete očekivati na radionici?

Wingwave metoda temelji se na prirodnoj sposobnosti ljudskog mozga da u REM fazi sna prerađuje sve što doživimo tijekom dana te prikupljene i obrađene informacije posprema u trajnu memoriju. Blokade ili kronične stresne situacije događaju se kada mozak tijekom noći ne uspijeva preraditi određenu informaciju pa bezuspješno ponavlja taj proces danima ili čak i godinama. Wingwave omogućuje da u budnom stanju svjesno radimo na neriješenim emocijama i blokirajućim uvjerenjima koja onemogućuju iskorištavanje naših punih potencijala. Ovu metodu osmislili su 2001. godine vodeći njemački psiholozi i psihoterapeuti Cora Besser-Siegmund i Harry Siegmund (“Besser-Siegmund” Institut – Hamburg, Njemačka). Wingwave coaching koristi se u pedagogiji, zdravstvu te je vrlo učinkovita kod menadžera, sportaša i umjetnika. Metoda je mnogima pomogla da u vrlo kratkom roku postanu uspješniji, produktivniji, kreativniji i opušteniji.

Kome je namijenjena Wingwave® metoda?

 • Poslovnim ljudima (uspješnije rješavanje konfliktnih situacija, bolja efikasnost, veće samopouzdanje)
 • Osobama koje prolaze kroz teško emocionalno razdoblje (gubitak partnera ili neke bliske osobe, gubitak posla)
 • Osobama s poremećajem ishrane (anoreksija, bulimija, prekomjerna težina)
 • Osobama sa strahovima, panikom, fobijama
 • Osobama koje su anksiozne, bezvoljne, nemoćne i traumatizirane
 • Sportašima (postizanje vrhunskih rezultata, otklanjanje emocionalnih blokada ili mentalnih posljedica sportske ozljede)
 • Umjetnicima (glumci, slikari, glazbenici) za otklanjanje strahova i povećanje kreativnosti
 • Svima koji se osjećaju nesigurno, nemotivirano ili su pod stresom

Za što se koristi Wingwave® metoda u poslovnom svijetu?

 • Razvoj karijere menadžera i/ili zaposlenika visokog potencijala
 • Efikasno obavljanje složenih, menadžerskih zadataka
 • Upravljanje konfliktima te ublažavanje posljedica međuljudskih sukoba
 • Povećanje kreativnosti kod članova projektnih timova u svrhu osmišljavanja novih rješenja
 • Uključivanje „ne-angažiranih“ zaposlenika koji usprkos svojim potencijalima rade probleme i često su u stanju „otpora“
 • Općenito, za uspješniju realizaciju ciljeva i zadataka

Predavačica: Carmen Majetić Pavić, Coach, Edukatorica & Savjetnica,  www.carmenpavic.com

Uspješno nosi mnogobrojne „šešire“: psihologinja, certificirani Executive & Wingwave Coach, konzultantica EBRD-a za organizacijski razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, trenerica, facilitator promjene, vanjska suradnica udruge ODRAZ (Održivi razvoj zajednice) te članica Upravnog odbora EMCC udruge (European Mentoring and Coaching Council). 

Carmen obožava raditi s ljudima, uspješna je u facilitiranju promjena, prenošenju znanja, mekih vještina te osobnog iskustva na kreativan, praktičan i jednostavan način. Njezina je misija podržati Vas na Vašem putu promjene koristeći sva njezina znanja, vještine, pozitivnu energiju te inspiraciju kako biste postali uspješniji i sretniji. Njezina je strast kreirati pozitivne promjene na individualnoj, organizacijskoj i društvenoj razini. Carmenina misao vodilja je: Radite uspješnije, živite sretnije.

Osigurajte svoje mjesto na radionici!

Vrijeme radionice: utorak, 19. veljače 2019. od 17:00 do 19:00 sati
Mjesto održavanja: Trinom (1. kat), Strojarska cesta 24, Zagreb
(Parkirati se možete na parkiralištu kompleksa TŽV-a Gredelj ili na javnim parkirnim mjestima u Strojarskoj ulici – 2. zona.)
Na radionici će vam biti osigurana i pauza te osvježenje u obliku sokova i grickalica.

Cijena sudjelovanja na radionici je besplatna za sve članove udruge U4HR.

Zbog velikog broja zainteresiranih, prijave su zatvorene!

Veselimo se druženju!

Udruga U4HR