Poziv na predavanje: ”Kontroling, financije i planiranje za ljudske resurse” – Andreja Švigir, 14. svibnja 2019.

Dragi članovi Udruge U4HR,

s proljetnim zrakama sunca stiglo je i novo predavanje u našoj Udruzi. 🙂

Slikovni rezultat za kontroling

Pozivamo  Vas da se prijavite na isto, čija je tema i više nego zanimljiva i svakako korisna: “Kontroling, financije i planiranje za ljudske resurse” i koje će se održati 14. svibnja 2019.

Zašto doći na predavanje?

Zaposlenici u sektoru ljudskih potencijala često su odvojeni od područja kontrolinga i financija. Međutim, upravo su poslovi kontrolinga i financija usko povezani s njihovim radom. Znaju li izvršni menadžeri koje su informacije važne za obavljanje poslova HRM-a? Jesu li HRM-u jasno artikulirani vizija, ciljevi i strategija poduzeća kako bi mogli sudjelovati u kreiranju kompetencija nužnih za njihovo ostvarenje? Znaju li voditelji HRM-a sastaviti plan i novčani proračun razvoja kompetencija?

Ne propustite druženje na kojem ćemo otvoriti ove, ali i mnoge druge teme, sve važnije za kvalitetno obavljanje poslova u HRM-u.

Što ćete čuti na predavanju?
  1. Uloga HRM-a u ostvarivanju vizije, ciljeva i strategije poduzeća
  2. Odnos HRM-a i ostalih funkcija u poduzeću
  3. Postavljanje kontrolinga HRM-a
  4. OKR vs KPI – radi li se o starom vinu u novoj bačvi?
  5. Uloga HRM-a u postavljanju KPI
  6. Postojeće i željene kompetencije zaposlenika – investicijski plan
  7. Planiranje ulaganja u zaposlenike – financijski plan
  8. Praćenje KPI i davanje Feedbacka
Što nakon predavanja?

Nakon predavanja polaznici će biti upoznati s ulogom kontrolinga, financija i planiranja povezanih s ljudskim resursima. Jednako tako polaznici će biti u mogućnosti revidirati postojeće i postaviti nove KPI u skladu s vizijom, ciljevima i strategijom poduzeća.

Predavačica: dr. sc. Andreja Švigir

Predavačica i edukatorica iz područja kontrolinga te financijskog, troškovnog i upravljačkog računovodstva za brojne polaznike na Visokoj školi za ekonomiju poduzetništva Vern, Poslovnom učilištu Experta, u Institutu za unaprjeđenje gospodarstva WIFI – Croatia, u Altius savjetovanju te u brojnim poduzećima u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji. Koautorica knjige Kontroling – upravljanje iz backstagea, priručnika te Vodiča za prvu primjenu MSFI i revidiranih MRS-ova te brojnih stručnih članaka. Bila je suurednica i članica nakladničkog savjeta stručnog časopisa Financije i porezi te urednica TEB-ove Zbirke mišljenja Ministarstva financija.  U Altius savjetovanju je članica Uprave zadužena za područje konzaltinga i edukacija.

Slikovni rezultat za andreja Å¡vigir

Osigurajte svoje mjesto na radionici!

Vrijeme radionice: utorak, 14. svibnja 2019. od 17:00 do 19:00 sati
Mjesto održavanja: Trinom (1. kat), Strojarska cesta 24, Zagreb
(Parkirati se možete na parkiralištu kompleksa TŽV-a Gredelj ili na javnim parkirnim mjestima u Strojarskoj ulici – 2. zona.)
Na radionici će vam biti osigurana i pauza te osvježenje u obliku sokova i grickalica.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno za sve članove udruge U4HR.

PRIJAVA

Veselimo se druženju!

Udruga U4HR