Poziv na predavanje: ”NCL Timski coaching – 5 disfunkcija tima ” – Mirta Fraisman Čobanov, 9. listopada 2019.

Dragi članovi Udruge U4HR,

vjerujemo da ste se već zaželjeli novih znanja i iskustava te smo vam za početak novog ciklusa predavanja pripremili radionicu:

NCL Timski coaching – 5 disfunkcija tima

Na ovoj radionici polaznici će imati priliku saznati koje su karakteristike uspješnih timova te kako prepoznati 5 osnovnih disfunkcija timova. Također, polaznici će imati priliku uživo iskusiti rad na disfunkciji tima koju karakterizira nedostatak povjerenja kroz tehnike timskog coachinga.

  • Karakteristike uspješnih timova
  • 5 disfunkcija tima
  • Procjena tima
  • Demo rad na disfunkciji: nedostatak povjerenja – tehnike timskog coachinga

Radionicu će održati Mirta Fraisman Čobanov, vlasnica Partus akademije,  MBA, leadership coach, NLP trener i psihodramski psihoterapeut s iskustvom od 10 godina rada u području individualnog, grupnog i timskog coachinga te individualne i grupne psihoterapije.

Mirta Fraisman Čobanov, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. 2010. godine osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Bord of Hypnotherapist. Istovremeno upisuje petogodišnji studij iz područja psihodrame, u okviru kojeg stječe naslov psihodramskog savjetnika. 2011. godine na EBWK Management School Munchen stječe i certifikat Managementtrainera & business coacha, a godinu kasnije godine upisuje dvogodišnji studij iz područja „Clinical Expressive Art Therapy“, kojeg uspješno završava 2014. godine. Iza sebe ima održanih preko 800 predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 2.000 sati individualnog rada s klijentima. Stalni je suradnik na Hrvatskom radiju II program gdje u emisiji „Drugi dio dana“ slušateljima pomaže sa savjetima kako poboljšati kvalitetu života i odnose s drugim ljudima. Surađuje i sa mnogobrojnim portalima i novinama u kojima dijeli svoje savjete i iskustva.

Vrijeme radionice: srijeda, 9. listopada 2019. od 17:00 do 19:30 sati
Mjesto održavanja: Trinom (1. kat), Strojarska cesta 24, Zagreb
(Parkirati se možete na parkiralištu kompleksa TŽV-a Gredelj ili na javnim parkirnim mjestima u Strojarskoj ulici – 2. zona.)
Na radionici će vam biti osigurana i pauza te osvježenje u obliku sokova i grickalica.

Prijave su popunjene, hvala na interesu za sudjelovanjem!

Sudjelovanje na predavanju je besplatno za sve članove udruge U4HR.

Veselimo se druženju!

Udruga U4HR