‘Mali HR razgovori’: 16. veljače pričamo o HR strategiji s Matildom Ivaniš Knez iz Biovege

Dragi članovi Udruge U4HR,

pozivamo vas na četvrto predavanje u sklopu serije Mali HR razgovori: HR STRATEGIJA.

Predsjednica udruge Hrvojka Kutle će ugostiti Matildu Ivaniš Knez, voditeljicu ljudskih resursa Biovege / bio&bio.Matilda Ivaniš Knez

Matilda je bila finalistica nagrade Prometej za najboljeg HR menadžera / menadžericu 2017. godine. Prije toga je preko 10 godina radila na raznim pozicijama u prodaji gdje je razvila vještine nužne za uspješno ostvarivanje prodajnih ciljeva te vođenje tima. Upravo to iskustvo rada u prodaji i razumijevanje poslovanja na operativnoj razini pruža joj mogućnost za stvaranje HR praksi koje su zaista win win za poslodavca i zaposlene.
Završila je četverogodišnju edukaciju iz Geštalt psihoterapije i stekla titulu Geštalt savjetodavnog terapeuta.

S Matildom ćemo razgovorati o strateškom HR-u iz iskustva Biovege, tvrtke koja je proizašla iz edukacije te ima razvoj utkan u organizacijsku kulturu tvrtke.
Strateška odrednica Biovege jest da nude organske proizvode vrhunske kvalitete, što podrazumijeva edukaciju kupaca i njih samih, a time i stalan rad sa zaposlenima na svim razinama.
Sama situacija na tržištu rada također zahtjeva da HR ima puno dalekosežniji pogled od onog koji je do sada prevladavao.

Matilda će nam otkriti i:
– Koliko su povezani strateški HR i organizacijska kultura?
– Kako prepoznati, zaposliti i razviti ljude koji će u optimalnom periodu ostvariti strateške ciljeve u skladu s vrijednostima koje tvrtka zastupa?

PRIJAVITE SE

Informacije o održavanju:
– na radionici ćemo se počastiti kolačima i kavom i razgovarati u opuštenoj atmosferi
– vrijeme i mjesto održavanja: srijeda 16. veljače 2022. u 17:30 sati, Undabot (Eurotower, 20. kat, Ulica Ivana Lučića 2a, Zagreb)
– na radionici može sudjelovati maksimalno 15 sudionika – članova Udruge U4HR, pa ljubazno molimo da se prijave isključivo zainteresirani sudionici
– sudjelovanje je besplatno za članove Udruge U4HR
*Još niste član Udruge? Postanite član i koristite pogodnosti članstva.