‘Mali HR razgovori’: 06. listopada pričamo o radnom pravu sa Zlatkom Knezovićem iz Odvjetničkog društva KNEZOVIĆ & Partneri

Dragi članovi Udruge U4HR,

prije ljeta smo krenuli s našim Malim HR razgovorima, u kojima s našim gostima, poznatim HR stručnjacima, pričamo o aktualnim temama iz svijeta HR-a.
Do sada smo održali dvije radionice: ‘Pričajmo o regrutaciji i selekciji’ i ‘Nagrađivanje, praćenje radne uspješnosti i talent management’.

U srijedu 06. listopada organiziramo sljedeću radionicu OSNOVNO IZ RADNOG PRAVA, s posebnim osvrtom na temu otkaza ugovora o radu.

Predavač:
Zlatko Knezović
Managing Partner u Odvjetničkom društvu KNEZOVIĆ & Partneri j.t.d.
Zlatko Knezović je odvjetnik iz Zagreba, s bogatim iskustvom u savjetovanju domaćih i internacionalnih klijenata u raznim pravnim područjima, u Hrvatskoj i zemljama u okruženju. Nakon više godina rada u uglednim hrvatskim odvjetničkim uredima i društvima, 2013. godine osniva svoj odvjetnički ured, koji je do danas prerastao u Odvjetničko društvo KNEZOVIĆ & Partneri, koje danas zapošljava veći broj odvjetnika i pravnih stručnjaka s bogatim iskustvom u zastupanju klijenata u gotovo svim segmentima poslovanja. Zlatko Knezović danas savjetuje brojne klijente koji posluju u Hrvatskoj i zemljama SEE regije, a pritom se posebno specijalizirao za područja prava poslovnih transakcija, trgovačkog prava i prava društava, energetskog prava te radnog prava.

PRIJAVITE SE

Informacije o održavanju:
na radionici ćemo se počastiti kolačima i kavom i razgovarati u opuštenoj atmosferi
vrijeme i mjesto održavanja: srijeda 06. listopada 2021. u 17:30 sati, Undabot (Eurotower, 20. kat, Ulica Ivana Lučića 2a, Zagreb)

na radionici može sudjelovati maksimalno 15 sudionika – članova Udruge U4HR, pa ljubazno molimo da se prijave isključivo zainteresirani sudionici
sudjelovanje je besplatno za članove Udruge U4HR
*Još niste član Udruge? Postanite član i koristite pogodnosti članstva.