‘Mali HR razgovori’ 02.06. u Spanu: KNOWLEDGE MANAGEMENT

Dragi članovi Udruge U4HR,

pozivamo vas na sedmo predavanje u sklopu serije Mali HR razgovori: Knowledge management.

Ovom prilikom ugostiti ćemo Antuna Žugeca, Direktora servisnih operacija, i Dariju Loos Glebov, Specijalisticu za učenje i razvoj, iz tvrtke Span d.d.


Span ne trebamo puno predstavljati, zar ne?
Osnovani 1993. godine u eri poslovanja na papiru i dial-up interneta, Span je započeo kao pružatelj licenci i sistem integrator usredotočen na Microsoftove tehnologije, razvijajući se s vremenom u međunarodnu kompaniju s brojnim priznanjima i profesionalnim certifikacijama.
Dom su za 600+ programera, arhitekata IT rješenja, savjetnika, stručnjaka za IT podršku, poslovnih analitičara i istraživača. 

U Spanu će nas ugostiti:
Daria Loos Glebov

Daria Loos Glebov je psihologinja s dugogodišnjim iskustvom rada u odjelu ljudskih potencijala, u velikim poduzećima. Od početka profesionalne karijere bavi se pitanjima zadovoljstva, zadržavanja i razvoja zaposlenika te je odnedavno preuzela novu ulogu u Spanu – ulogu specijalista za učenje i razvoj.

Antun Žugec

Antun Žugec je dio Spanovog supporta od samog početka. Počeo je (kao većina Spanovih inženjera) u ServiceDesku, no zadržao se zadnjih 15 godina. Kako je Span rastao, rastao je i Service Desk koji se do danas transformirao u sektor sa 90ak ljudi, a Antunova pozicija se razvila od Service Desk Operatera u Direktora servisnih operacija.

Kontinuirana edukacija i napredak u znanju bile su i ostale osnovne vrijednosti Spana, a porastom broja ljudi došlo je i do potrebe kreiranja dediciranog radnog mjesta koje sustavno brine o tome.

S Antunom i Darijom ćemo razgovarati:
kako je došlo do odluke da se Span počne ozbiljno baviti Knowledge Managementom
– što rade u okviru toga
– kakvi su im planovi za budućnost

PRIJAVITE SE

Informacije o održavanju:
četvrtak 02. lipnja od 17:30 do 19:00 sati, SPAN – Hoto Tower, Savska cesta 32 (4. kat)
– počastiti ćemo se finim kolačićima i opušteno razgovarati o temi 🙂
– na razgovorima može sudjelovati maksimalno 15 sudionika, pa ljubazno molimo da se prijave isključivo zainteresirani sudionici
– sudjelovanje je besplatno za sve članove Udruge U4HR

*Još niste član Udruge? Postanite član i koristite pogodnosti članstva.