‘Kreativni alati u organizacijskom razvoju’ Adrijane Strnad

Dragi naši,

u organizaciji Udruge U4HR u srijedu 19.04.2017. u Strojarskoj održana je radionica ‘Kreativni alati u organizacijskom razvoju’ Adrijane Strnad.

Predavačica nas je svojim zaraznim entuzijazmom u 2 sata provela kroz najzanimljivije dijelove Points of You® metodologije.

Ime Points of You® u sebi nosi malu igru riječi i dvostruko značenje – kada na engleskom jeziku izgovaramo ‘Points of You®’ (‘Točke/dijelovi/elementi Tebe’) to zvuči istovremeno i kao ‘Points of View’ (‘Perspektive’ ili ‘Točke gledišta’). Ta dva značenja odražavaju ujedno i dva ključna elementa ovih igara – bolje upoznavanje različitih dijelova sebe te sagledavanje tema iz novih, drugačijih perspektiva.

Points of You® metoda je u svojoj suštini vrlo jednostavan proces u 4 koraka (zasnovan dijelom na principima terapije fotografijom) koji uključuje uporabu glazbe, fotografija i riječi kao asocijativnih alata koji imaju ‘neobičnu’, za mnoge često iznenađujuću i neočekivanu moć poticanja uvida.

Nakon kratke meditacije i opuštanja uz glazbu, Adriana nas je kroz igre, koje smo igrali u parovima i u grupama po 4 sudionika, uvela u samu srž Points of You® metode.

Završetkom radionice započeo je sljedeć korak u procesu – definiranje akcijskog plana koji će nas dovesti konačnom cilju.
Zahvaljujemo Adrijani na prekrasnoj i korisnoj radionici!
Hvala svim sudionicima na dolasku i sudjelovanju!
Propustili ste radionicu? Pratite redovito obavijesti na stranicama Udruge te na službenoj Facebook stranici te na vrijeme rezervirajte svoje mjesto!

Niste još član Udruge U4HR, a zanima vas područje upravljanja ljudskim potencijalima i voljeli biste nam se priključiti? Registrirajte se kao član!Odgovori