ICF (International Coaching Federation) susret profesionalnih coacheva i zaljubljenika u coaching, 25. studenog


Dragi članovi U4HR,

Potreba za pripadanjem profesionalnoj coaching zajednici jedan je od glavnih motivatora za članstvo u ICF-u za coacheve i menadžere koji koriste coaching vještine iz više od 150 zemalja svijeta.
ICF (International Coaching Federation) vas poziva na druženje s profesionalnim coachevima i zaljubljenicima u coaching, koje će se održati 25. studenog u 17:30 u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Na druženju s Allom Kazajevom, ICF-ovom voditeljicom regionalnog razvoja za Europu, Bliski istok i Afriku, moći ćete saznati više o ICF-u, vrijednostima članstva u ICF-u, kao i o prednostima i mogućnostima koje članovi ICF-a stječu u svojim zemljama organiziranjem lokalnog ICF ogranka.

Pozivamo vas da na ovo druženje pozovete i sve vaše kolege i suradnike koji se bave coachingom ili su zaljubljenici u coaching, a zainteresirani su za kreiranje profesionalne zajednice coacheva u Hrvatskoj.
Svoje sudjelovanje potvrdite popunjavanjem prijave. Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite putem maila ili na mobitel: +385 (0)91 6008 922.

Veselimo se druženju i razmjeni iskustava!