Growth Mindset program: popust za članove Udruge U4HR

Što je Growth Mindset?

Naša ponašanja, odnos prema uspjehu i neuspjehu u osobnom i profesionalnom životu, kao i sposobnost stvaranja vlastite sreće i zadovoljstva, uvelike se temelje na našim stavovima i razmišljanjima (mindset-u), počevši od najranije dobi.

Za razliku od tzv. fixed mindset-a, koji pretpostavlja da su naš karakter, inteligencija i kreativna sposobnost statični, te da se ne mogu mijenjati ni na koji način, growth mindset polazi od uvjerenja da su naši umni i emotivni procesi, kao i naša percepcija, podložni promjenama.

Growth mindset pristup nam pomaže istražiti snagu naših vjerovanja (svjesnih i nesvjesnih), te steći lakše uvide u to kako promjenom nekih od njih možemo duboko utjecati na gotovo svaki aspekt našeg života. Takav pristup nam omogućuje mijenjanje vlastitih ponašanja s kojima nismo zadovoljni, te osobni rast i razvoj tijekom cijelog života. Osim toga, ovaj pristup je u osnovi vještina emocionalne inteligencije – jedne od najvažnijih vještina 21. stoljeća, kojima mnogi pojedinci i organizacije posvećuju sve veću pažnju.

Kome je Growth Mindset PROGRAM namijenjen?

Program je namijenjen: pojedincima na vodećim pozicijama (vlasnicima tvrtki i menadžerima), voditeljima timova i članovima timova, HR stručnjacima i stručnjacima raznih zanimanja koji žele dodatno razvijati svoje emocionalne kompetencije.

Koji je cilj Growth Mindset PROGRAMA?

Cilj ovog programa je pružiti Vam uvide u zakonitosti ljudskog funkcioniranja i međuljudske interakcije, pomoći Vam otkriti vlastite potencijale, te Vam dati  metode i tehnike za razvoj boljih odnosa u poslovnom i privatnom životu.

GROWTH MINDSET PROGRAM duboko mijenja pristup poslu, međuljudskim odnosima – u poslovnom i privatnom životu, te načinu vođenja i upravljanja ljudima!

Dodatna vrijednost ovog programa je procjena vlastitih radnih i motivacijskih crta, te rukovodnih kompetencija, temeljem INSPIRE upitnika!

Growth Mindset PROGRAM uključuje:

TERMINI I MODULI:

  • 19.03.2019. Modul 1: Uvod – stavovi i postavljanje ciljeva
  • 02.04.2019. Modul 2: Različite perspektive u poslu (i životu uopće)
  • 16.04.2019. Modul 3: Konflikti – kako se nositi s njima?
  • 30.04.2019. Modul 4: Upravljanje emocionalnim stanjima – motivacija drugih, samomotivacija, stres
  • 14.05.2019. Modul 5: Vrijeme i energija – imam li ih dovoljno i kako ih mudro koristiti?
  • 28.05.2019. Modul 6: Promjene – jedino stalne jesu
  • 11.06.2019. Modul 7: Timski rad – formiranje, vođenje i Izazovi rada u timu
  • Završni osvrt i integracija cijelog programa

Uz stručno vodstvo voditeljica i puno interaktivnih vježbi, spoznavat ćete i usvajati znanja i vještine za bolje funkcioniranje u interakciji s drugima (poslovno i privatno). Niz metoda i tehnika usvajat ćemo postepeno, u vama prilagođenom procesu, koji će se odvijati u razdoblju od 3 mjeseca, kroz 7 radionica – svaki drugi utorak od 14:00 do 18:30 sati.

Program se odvija u malim grupama, do najviše 12 polaznika!

Učenje, osvještavanje i usvajanje novih znanja i vještina potpomognuto je tehnikama NLP-a (Neuro Lingvističkog Programiranja) i timskog coachinga, vrlo kreativnim alatima za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja – Points of You Faces, te suvremenim spoznajama u području primjenjene psihologije i neuroznanosti.

Voditeljice programa:  Marija Kalinić i Snježana Kupres

Mjesto održavanja programa: KRAŠ Auditorium, Zagreb, Ravnice 48 (parking osiguran)

Cijena programa i prijave:

Cijena programa po polazniku iznosi 7.900 kn + PDV

Za članove Udruge U4HR organizator je pripremio posebnu cijenu programa:

  • 6.900 kn + PDV (za tvrtke)
  • 6.500 kn + PDV i mogućnost plaćanja do 10 rata (za privatne osobe)

Po završetku, dobivate  Uvjerenje o završenom Growth Mindset ESM programu, kao i preporuke za daljnji rast i razvoj.

Dodatne informacije o programu su dostupne u nastavku teksta te upitom na marija.kalinic@esm.hr ili na +385 98 472 618, a za izravne prijave na Growth Mindset program kliknite ovdje.