Besplatna radionica Creative: “Kad više generacija radi zajedno… što HR ima s tim?”

Mi smo Creativa. 
Osnažujemo talente, razvijamo potencijale. 
Povećavamo učinkovitost timova, jačamo angažiranost zaposlenika.

Razvijajmo se zajedno!

U današnjem kompleksnom i promjenjivom svijetu kada bok uz bok radi istovremeno više generacija koje se međusobno razlikuju po vrijednostima, pristupu radu i očekivanjima zanima nas što to znači za funkciju upravljanja ljudskim potencijalima?Bavit ćemo se odgovorima na pitanja kako pomoći našim organizacijama, timovima, voditeljima i zaposlenicima da dobiju najviše iz ove prilike za nove oblike suradnje.

Termin edukacije: 20. 2. 2019.
Vrijeme: 14.00 – 17.00 sati
Lokacija: prostori Creative, Maksimirska 79A

Edukatorica: Jasenka Maltarić Dujnić

Jasenka ima više od 25 godina iskustva u upravljanju ljudskim potencijalima u nekoliko različitih poduzeća. 2017. pridružila se Creativinom timu kao ekspertica za organizacijski razvoj, te mentorica, savjetnica i edukatorica u području uspostavljanja, razvoja i upravljanja HR funkcijom. Sudjeluje u osmišljavanju i izvedbi razvojnih programa za menadžere, u dizajniranju i provedbi usluga OD i HR konzaltinga, te u razvoju novih Creativinih usluga.

Posebna ponuda za članove U4HR:

Radionica je besplatna za sve članove Udruge U4HR, a s obzirom na ograničeni broj mogućih polaznika molimo vas da potvrdite svoj dolazak na e-mail creativa@creativa.hr