Pričali smo o BBD procesu s Nikoletom Vujović: pogledajte kako nam je bilo


U srijedu 09. ožujka Udruga U4HR je u Undabotu održala predavanje Nikolete Vujović: Povećanje produktivnosti i zadovoljstva pomoću procesa BBD.Predavanje smo započeli opširnim opisom lijeve i desne polutke mozga te mogućnosti njihove sinkronizacije.

Nikoleta nam je na predavanju pokazala biofeedback uređaj, koji služi za spuštanje frekvencije rada mozga.
Najhrabriji sudionici su ga i isprobali 🙂

Naučili smo da je cilj kroz dan biti u beta frekvenciji, a promjene obrazaca ponašanja realizirati spuštanjem frekvencija na alfa i theta frekvenciju, koje koristimo za bolji fokus i koncentraciju, učenje, zamjenu starih negativnih programa pozitivnima, bolji rad imunološkog sustava…

Za kraj smo napravili mentalni trening – dnevnu vježbu za mentalno opuštanje i rješavanje stresa, i na taj način na najbolji mogući način zaokružili radionicu.

Našoj predavačici i svim sudionicima zahvaljujemo na sudjelovanju na radionici.
Velika hvala i našem partneru tvrtki Undabot i HR Managerici Martini Bastašić, koji su nas još jednom ostavili bez daha gostoprimstvom – ovakav zalazak sunca moguće je vidjeti samo u Undabotu 🙂

Već u četvrtak 24. ožujka očekuje vas novo predavanje, Mali HR razgovori:
Upravljanje radnim učinkom (Performance Management) Mirjane Grbić. Prijave otvaramo za koji dan – pridružite nam se i razgovarajte s nama!