5. HR konferencija Udruge U4HR i Lidera: AUTENTIČNA ORGANIZACIJA

Dragi članovi Udruge U4HR,

danas znamo da je raznolikost poželjna. I znamo da nismo svi isti. Ono što nam je i dalje izazov je kako ostati svoj, vjeran sebi – autentičan, a biti prihvaćen od strane društva, imati utjecaj i djelovati za dobrobit ljudi oko sebe, organizacije i društva u cjelini.

Pridružite nam se na 5. HR konferenciji u organizaciji poslovnog tjednika Lider i Udruge U4HR:

AUTENTIČNA ORGANIZACIJA
Stvaranje i njegovanje autentičnosti organizacije, lidera i pojedinca

koja će se održati se u četvrtak, 09. prosinca 2021. u hotelu Sheraton. Konferenciju je moguće pratiti uživo i online putem YouTube-a.

Cilj konferencije:
Koje i kakve temelje postavljamo danas da bismo razvijali autentičnost u našim organizacijama, liderima, zaposlenicima i nama osobno? Razumijevanje autentičnosti, prepoznavanje osnovnih značajki prvi je korak na tom putu, koji možete napraviti zajedno sa predavačima, panelistima i drugim sudionicima konferencije ”Autentična organizacija”.

Teme koje ćemo pokriti:
Koje su to prave, autentične organizacije koje žive ono što govore i govore ono što žive? Kako kreirati okruženje autentičnosti u svojoj organizaciji?
Koji su to autentični ljudi, zaposlenici koji žive ono što govore? Gdje ih naći? Kako ih zadržati?
Koji su to autentični lideri koji kreiraju okruženje u kojem je svatko dobrodošao da ostvari svoj potencijal?
Koliko je autentičnost nepromjenjiva (crta ličnosti), a koliko izbor?

Na konferenciji ćemo potražiti odgovore na ova i slična pitanja, kao i razgovarati s ljudima koji imaju vlastite spoznaje i promišljanja o autentičnosti, liderstvu, odgovornosti, okruženju.

Dodatni događaji:
Na konferenciji ćete imati priliku biti i dio dodjele tradicionalne nagrade ”Najbolji poslodavac” koju MojPosao dodjeljuje već četrnaest godina zaredom.
Nagrada je kruna istraživanja zadovoljstva zaposlenika, čiji je cilj saznati u kojim je tvrtkama trenutačno najbolje raditi u Hrvatskoj, i to na temelju iskustva i percepcije samih zaposlenika. Ovogodišnje istraživanje zadovoljstva zaposlenika obuhvatit će više od 50 tvrtki iz svih grana gospodarstva u privatnom, stranom te domaćem vlasništvu.

Kome je konferencija namijenjena:
Vlasnicima tvrtki, menadžerima, HR menadžerima, HR profesionalcima, voditeljima timova i svima koji imaju interes za kreiranje i njegovanje autentičnosti u svojim organizacijama, liderima i zaposlenicima.

Cijena kotizacije:
Offline kotizacija / Sheraton Zagreb Hotel 
*uključen ručak i kava u pauzi
cijena: 890 kn + PDV
cijena za članove Udruge U4HR: 690 kn + PDV
Online kotizacija 
cijena: 590 kn + PDV
cijena za članove Udruge U4HR: 390 kn + PDV
Dodatni popust:
10% pretplatnicima tjednika Lider
10% za 3 – 6 sudionika iz iste tvrtke
20% za 7 i više sudionika iz iste tvrtke

OSIGURAJTE SVOJE MJESTO NA KONFERENCIJI i prijavite se: https://lider.events/hr-konferencija/prijava/